Familien er vertskapet

Det er femte generasjon som drifter gårdshotellet i Sylling. Husfruen og husbonden bor selv i Hovedbygningen der du er gjest, og du kan virkelig føle deg hjemme
blant antikk, duppeditter og familien selv. Familien er stolt av sitt gårdshotell
og setter stor pris på å få dele de flotte bygningene, sjarmerende rommene
og den idylliske plassen med deg.
En varm velkomst, humor og et stort glimt i øyet; du vil helt sikkert oppleve følelsen av det ekte.

Odelsjenta: Martelene Fauske
Hun er odelsjenta og representerer med dette femte generasjon. Martelene har alltid vært hjemmekjær og trives godt på gården i Sylling. Helt siden familien startet bedriften har hun vist sin interesse. Hun er utdannet hudterapeut og vil gjerne videreutvikle bedriften med en velværeavdeling. Hun har også Bachelor i Hotell- og Ledelse og har i to år arbeidet i Oslo for Nordic Choice Hotels son inneselger for konferansesegmentet. Nå er odelsjenta i fullt arbeid på gården i Sylling som hun, når tiden er inne, skal overta. Martelene er sosial og utadvent - og har alltid et smil på lur!

Husfruen: Anne Lene Lier Fauske
Hun er pådriveren og jernkvinnen i familien. Nå har hun landet på et konsept som kan gjøre gården bærekraftig i fremtiden. Alle ideene hennes har hun lagret i hodet, og det er ikke alltid familien rundt henne klarer å henge med i svingene. Hun er svært selvstendig, og ingenting er umulig for henne. Arbeidsoppgavene hennes er mange, ikke minst har hun en viktig rolle i matlagingen. Hennes drøm er å invitere selveste kongen på middag til gården. Uten Anne Lene ville veien vært lang å gå - det er hun som er Madame Tveten, og gården er hennes hjertebarn.

Husbonden: Magne Fauske
Familiens moroklump og sjarmør. Han er et ja-menneske med stor J; sier aldri nei! Han er utdannet kjørelærer og utøver dette som yrke. I tillegg har han mange arbeidsoppgaver på gården, og han sørger spesielt for snøbrøyting og vedfyringen gjennom hele vinteren. Magne er utrolig snill og vil alltid sine medmennesker det beste. Han er godt likt både blant kollegaer og venner. Redd for å tale har han aldri vært og han forteller gjerne historier fra gården, både alvorlige og mindre alvorlige. Tro ikke ett ord av hva han sier - alt er sant!