Selskap med gårdskost

Gårdens Hovedbygning kan ikke beskrives, den må oppleves.
Med røtter tilbake til 1800-tallet er det mye historie og sjarm i huset. En middag for en mindre grupper passer like godt som et jubileum for flere. Hjemmekoselig er det uansett i de bonderomantiske stuene med kapasitet til inntil 50 gjester.

Husfruen har en forkjærlighet for gamle møbler og interiør. På samme måte gjenspeiles denne kjærligheten i maten som lages på ordentlig, hjemmelaget vis. Og slik har det vært i flere generasjoner på gården. Da Fru Lea Tveten var husfrue på gården gikk det i ordentlig gammeldags kost. Og dette kan Ruth Oline Bakken bekrefte, som arbeidet på gården i 1942;

"Lea lagde såpe av talg fra kua og kaustisk soda. Hun slaktet gris og lagde medisterpølser, blodpølser og kjøttpølser. Jeg var med å rengjøre tarmene, og det kan jeg beskrive som er ordentlig drittjobb."

Velkommen til dekket bord!