HJEMMELAGET TRADISJONSMAT

ET MÅLTID SIER MER ENN TUSEN ORD


Gården byr på trivelige lokaler, smakfull mat og god stemning i tradisjonelle omgivelser. Gamlestuen fra 1823 skaper en helt unik atmosfære for måltidet, sommer som vinter. I storstuen er det noe bedre plass, og med fyr i peisen er det riktig hyggelig å sitte med venner og kjente.

Husfruen komponerer en meny med sesongens råvarer og lokale smaker så langt det lar seg gjøre. Vi serverer både tre- og fireretters middager, gårdskost som rømmegrøt og spekemat samt andre fristelser. Felles for dem alle er at de er laget med kjærlighet, og selvfølgelig fra bunnen av!


Et selskap med god mat og drikke

Gjør litt stas på dine ansatte eller inviter til en hyggelig lunsj eller kveld sammen med familie og gode venner. Har du fødselsdag og ønsker kanskje å markere dagen? Vi tar i mot selskaper på bestilling gjennom hele året. Det serveres hjemmelaget mat og menyen tilpasses etter ønsker og årstider. Vin står selvsagt i stil til maten, både med og uten alkohol. Vi dekker og pynter bordene så du kan lene deg tilbake og nyte øyeblikket.

Kapasitet: minimum 10 gjester – maks 40 gjester
Må forhåndbestilles, senest 5 dager før sammenkomsten

Overnattingsbesøk med middag

I sommersesongen serverer vi dagens tre-retters meny kl. 19.00. Om du er overnattingsgjest hos oss kan du bestille middag i forkant av oppholdet.
Måltidet kan du nyte ute i vår hage eller inne i en av de koselige stuene. Ønsker du et glass vin til maten lar det seg ordne, ja kanskje husbonden Magne serverer det i egen person?!

Middagen må forhåndbestilles, senest én dag i forveien.

180911-_MG_5356-172

«Den som inntar en festmiddag hver dag, får aldri et godt måltid.»
– Thomas Fuller