Kurs og konferanse

«En konferanse er et møte mellom viktige mennesker som hver for seg ikke kan gjøre noe, men som sammen kan bestemme at ingenting skal gjøres.»

  Konferanse i landlige omgivelser

   Møterommet Storstua

Ro. Stillhet til å tenke. Frisk luft. Hjemmelaget mat. Fantastisk natur.

 

Madame Tveten byr på gjennomføring av deres konferanse eller kurs langt vekk fra byens mas. Hos oss får dere personlig service, hjemmekoselige omgivelser og muligheten til å senke skuldrene og la kreativiteten slippe til.

 

I pausene serveres hjemmelaget, smakfull lokal gårdskost, og vi kan friste med overnatting i myke senger – og ekte, hjemmelaget frokost som kan nytes på gårdskjøkkenet fra 1823, eller ute i hagen om solen skinner.

 

Vi skreddersyr et opplegg for dere, enten dere blir her i én dag eller flere. Vi kan tilby alt fra humoristisk underholdning til vandring i det spektakulære Asdøljuvet.  


              "Ekte ro er ikke fravær av storm. Ekte ro er å finne fred midt i stormen."

Konferanserommet ligger i gårdens hovedhus fra 1823.

 

Her kan dere arbeide uforstyrret med tilgang til kaffe, frukt og nøtter hele dagen,
og hva annet dere må ønske. Storstua rommer opptil 25 personer, og egner seg godt til dagmøter og til mindre konferansegrupper over flere dager.

 

Møterommet har utgang til den frodige hagen hvor dere kan klarne tankene og nyte korte eller lengre pauser. Vi tenner gjerne opp i peisen for dere en mørk og kald vinterdag.

 

Alt vi ønsker er at dere skal kunne møtes hvor det er rom for å dele opplevelser og til å ta de gode beslutningene.

Ledersamlinger

Når din bedrift skal fatte viktige beslutninger er det viktig at dere jobber sammen og snakker samme språk. Hos oss åpner vi dørene for deg og dine ledere,
slik at dere kan finne frem til en felles plattform i avslappende omgivelser, omgitt av flott natur, gode opplevelser og frisk luft.

Vi kan gi dere fleksibiliteten dere har behov for hva gjelder tilpasning av møterom og avkobling med minnerike opplevelser. Nye inntrykk er ofte viktig for å øke kreativiteten, og for maksimal utnyttelse av oppholdet anbefaler vi ledersamlinger over flere dager.

«En god leder tar litt mer enn sin del av skylden, og litt mindre enn sin del av æren.»


image004
IMG_7423konferanse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA