Kurs og konferanse

«En konferanse er et møte mellom viktige mennesker som hver for seg ikke kan gjøre noe, men som sammen kan bestemme at ingenting skal gjøres.»

 Konferanse i landlige omgivelser

 Møterommet Storstua

Ro. Stillhet til å tenke. Frisk luft. God, hjemmelaget mat. Fantastisk natur.

Madame Tveten byr på gjennomføring av din konferanse eller ditt kurs langt vekk fra byens mas. Hos oss får du personlig service, hjemmekoselige omgivelser og muligheten til å senke skuldrene og la kreativiteten slippe til.

I pausene får du hjemmelaget, smakfull lokal gårdskost, og vi kan friste med overnatting i myke senger – og ekte, hjemmelaget frokost som du kan innta på et gårdskjøkken fra 1823, eller ute i hagen om du ønsker.

Vi skreddersyr et opplegg for dere, enten dere blir her i én dag eller flere. Vi kan tilby alt fra humoristisk underholdning til vandring i det spektakulære Asdøljuvet.

 

 

 

"Ekte ro er ikke fravær av storm. 
Ekte ro er å finne fred midt i stormen."

Konferanserommet ligger i gårdens hovedhus fra 1823.

 

Her kan dere arbeide uforstyrret med tilgang til kaffe, frukt og nøtter hele dagen,
og hva annet dere må ønske. Storstua rommer opptil 25 personer, og egner seg godt til dagmøter og til mindre konferansegrupper over flere dager.

 

Møterommet har utgang til den frodige hagen hvor dere kan klarne tankene og nyte korte eller lengre pauser. Vi tenner gjerne opp i peisen for dere en mørk og kald vinterdag.

 

Alt vi ønsker er at dere skal kunne møtes hvor det er rom for å dele opplevelser og til å ta de gode beslutningene.

image004
IMG_7423konferanse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA