Ledersamlinger

«En god leder tar litt mer enn sin del av skylden, og litt mindre enn sin del av æren.»

 Avhold din ledersamling hos oss

Når din bedrift skal fatte viktige beslutninger, så er det viktig at dere jobber sammen og snakker samme språk. Hos oss åpner vi dørene for deg og dine ledere, slik at dere kan finne frem til en felles plattform i avslappende omgivelser, omgitt av flott natur, gode opplevelser og frisk luft.

 

Vi kan gi dere fleksibiliteten dere har behov for hva gjelder tilpasning av møterom og avkobling med minnerike opplevelser. Nye inntrykk er ofte viktig for å øke kreativiteten, og for maksimal utnyttelse av oppholdet anbefaler vi ledersamlinger over flere dager.

 

Det er en rekke små og store opplevelser som kan skreddersys dere, og vi kan tilby alt fra golf og juvvandring, til humoristiske innslag, leker på tunet og smaksprøver på lokal gin og akevitt.

 

Madame Tveten sørger for hjemmelaget gårdsmat til lunsj og middag, og for samlinger over flere dager så åpner vi gårdskjøkkenet fra 1823 for en skikkelig landsens frokost – som sørger for at dere er i stand til å ta viktige beslutninger utover dagen.

Vårt møterom er Storstua i hovedhuset, og har projektor med lerret, whiteboard, flip-over og god internettilkobling. Vi har plass til 25 personer rundt bordet.

Gårdshotellet har 6 dobbeltsenger, og står klar for å ta imot deg og dine gjester.

Ta kontakt, så sørger vi for et opplegg som gir dere både inspirasjon og overskudd.

bg12
180911-_MG_5307-123
OLYMPUS DIGITAL CAMERA