IDYLLISK SOMMERCAFÉ

LANDLIG GÅRDSCAFÉ I LIERDALEN


Hvert år holder vi åpen sommercafé i vakre Sylling, omkranses av frodig natur, utsikt over Lierdalen og langt vekk fra byens mas. Hos oss blir dere vartet opp av selveste husfruen og husbonden med gode hjelpere. Vi kan garantere dere hjemmekoselige omgivelser og bonderomantikk så langt øyet kan se.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
180911-_MG_5384-200
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cafeen ligger i gårdens hovedhus fra 1823. Her kan dere nyte lunsjen i gamlestua med tømmervegger, filetrerte gardiner fra oldemors tid, antikviteter og det som er godt brukt. Det er en atmosfære i rommet som ikke kan beskrives, den må føles på kroppen.

Skinner solen er det deilig å sitte ute i en av hagens lune plasser, omkranset av blomstring og vakker utsikt utover Liers frodige dal. Vi serverer dere ved bordene, men bestillingen tar vi oss av inne ved den gamle kjøpemannsdisken.

I cafeen serveres hjemmelaget mat med lokale råvarer som smakfull rømmegrøt rett fra kjele, langbrød med deilig tilbehør og delikate kaker. Ønsker dere å være gårdsgjester som i gamledager frister vi gjerne med overnatting i myke senger – og bondefrokost dagen derpå!

Hvorfor ikke kombinere cafébesøket med vandring i det spektakulære Asdøljuvet? Eller frister det med en runde golf på den vakre golfbanen Holtsmark? Mulighetene er mange, og ta gjerne en titt her for inspirasjon til deres neste visitt.

IMG_6616
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Jeg er tilhenger av en politikk som vil føre til at vi går mer på káfe.»
– Jens Stoltenberg