IDYLLISK SOMMERCAFÉ

LANDLIG SOMMERCAFÉ I LIERDALEN


Hvert år holder vi åpen sommercafé i vakre Sylling som omkranses av frodig natur og utsikt over den fredelige Lierdalen, langt vekk fra byens mas. Hos oss blir dere vartet opp av selveste husfruen og husbonden med gode hjelpere. Vi kan garantere dere hjemmekoselige omgivelser og bonderomantikk.

 

I cafeen serveres hjemmelaget mat med lokale råvarer som smakfull rømmegrøt rett fra kjele, langbrød med deilig tilbehør og delikate kaker. Ønsker dere å være gårdsgjester som i gamledager frister vi gjerne med overnatting i myke senger – og ekte, hjemmelaget frokost som kan nytes på kjøkkenet fra 1823, eller ute i hagen om solen skinner.

 

Hvorfor ikke kombinere cafébesøket med vandring i det spektakulære Asdøljuvet? Eller frister det med en runde golf på en av norges beste golfbaner? Mulighetene er mange. Ta gjerne en titt her for inspirasjon til deres neste visitt.  


              "Ekte ro er ikke fravær av storm. Ekte ro er å finne fred midt i stormen."

Cafeen ligger i gårdens hovedhus fra 1823. Her kan dere nyte lunsjen i gamlestua med tømmervegger, filetrerte gardiner fra oldemors tid og antikk så langt øyet kan se. Det er en atmosfære i rommet som ikke kan beskrives, den må føles på kroppen. Skinner solen er det deilig å sitte ute i en av hagens lune plasser, omkranset av blomstring og vakker utsikt.


Åpningstider 2020

19. juni – 2. august
Torsdag til søndag fra kl. 12.00 – 16.00

 

 

Vertskapet ønsker hjertelig velkommen til sommercafé!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_6616
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Jeg er tilhenger av en politikk som vil føre til at vi går mer på káfe.»
– Jens Stoltenberg